Energirenovering i Fredericia, Middelfart, Odense og omegn

Hos Ejby Tømrer & Snedkerforretning er vi også uddannede energivejledere. Det betyder, at vi kan hjælpe vores kunder med at få overblik over, hvilke fordele der vil være ved at udskifte kedel, døre og vinduer og andet inde for energirenovering.

SPAR PÅ VARMEREGNINGEN

Der er stort set altid penge at spare ved at energirenovere boligen – men det er ikke den eneste fordel.

FÅ BEDRE INDEKLIMA MED ENERGIRENOVERING

Varmeforbruget begrænses ikke blot – du sikrer dig også et sundt indeklima for dig og din familie, da vægge, lofter og gulve bliver varmere. Dermed begrænses risikoen for vækst af skimmelsvamp på husets indvendige flader.

PROFESSIONEL ENERGIVEJLEDNING

Indenfor energirenovering kan Ejby Tømrer & Snedkerforretning kan hjælpe dig med at vurdere, hvad der vil være mest hensigtsmæssigt for din varmeøkonomi, samt hvordan du sparer mest på energikontoen, mens du samtidig får et bedre indeklima.

FÅ TILSKUD TIL ENERGIRENOVERINGEN

Udover at du på sigt sparer penge på el- og varmeregningen ved efterisolering, kan du også få tilskud til din energirenovering, inden du går i gang med dit byggeprojekt.

Inden for en energirenovering kan du blandt andet få tilskud til udskiftning til energivinduer, efterisolering og installation af jord- eller solvarme.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 64 46 17 12 for at høre nærmere om, hvilken type energirenovering, der vil være den bedste for din bolig, virksomhed eller institution. Vi dækker som udgangspunkt hele Fyn og Trekantområdet, men vi har primært arbejdsopgaver i Middelfart, Odense og Fredericia.