Erhvervsbyggeri i Middelfart, Fredericia, Odense og trekantområdet

Dit erhvervsbyggeri er i sikre hænder hos os. Vi følger byggeriet tæt fra start til slut og arbejder dedikeret med både de store og små detaljer. Vi sikrer, at der bliver lavet en fornuftig tidsplan, så byggeprocessen bliver så smidig og kosteffektiv som muligt.

Et erhvervsbyggeri er altid en investering for virksomheden, som helst skal ende med at give optimeret produktionstid eller højere effektivitet, men Ejby Tømrer & Snedkerforretning sørger også få, at erhvervsbyggeriet er nøje gennemtænkt og fremtidssikret, så der ikke hurtigt kommer nye behov for udvidelse.

EFTER DINE ØNSKER OG BEHOV

Totalentreprise

Vi varetager alle opgaver i forbindelse med erhvervsbyggeriet. Vi sikrer en smidig byggeproces lige fra rådgivning i starten af byggeprojektet, til beregninger, byggetilladelse, kontakt til andre håndværkere projektledelse og løbende rådgivning frem til aflevering.

Vi skræddersyr ethvert erhvervsbyggeri i tæt dialog med kunden, hvor vi har fokus på økonomi og kundens behov. Vi sikrer derfor et sikkert og godt byggeforløb – præcis til din virksomhed.

Hos Ejby Tømrer & Snedkerforretning er du sikker på et godt og veludført erhvervsbyggeri. Kontakt Finn eller Michael for uforpligtende tilbud.