Snedkerarbejde i Fredericia, Middelfart og Odense

​Ejby Tømrer- og Snedkerforretning har mange års erfaring inden for enhver form for snedkerarbejde. Vi har eget snedkerværksted, hvor vi elsker at arbejde med detaljen og skabe et personligt udtryk. Vi lægger stor vægt på de gamle håndværkertraditioner, men vi følger også med i de sidste nye trends.

SOLID ERFARING INDEN FOR SNEDKERARBEJDE

Vi har stor erfaring med alle former for håndlavet snedkerarbejde. Med udgangspunkt i vores eget snedkerværksted løser vi alle snedkeropgaver – alt kan lade sig gøre!

Vi  kan fremstille alle former for profiler med præcis den udformning, du ønsker – også til fredede ejendomme, kirker m.m. Vi laver runde eller buede vinduer, døre på special mål, renovering af gamle gulvbrædder og trapper i alle udformninger.

Kort fortalt! ETS har eget snedkerværksted og en rigtig dygtig maskinsnedker – så ETS kan løse ALLE snedkeropgaver professionelt for dig!

HVOR UDFØRES VORES SNEDKERARBEJDE

Vi udfører snedker og tømrerarbejde, lige hvor du kunne tænke dig det! Vi kører mest på hele Fyn og Trekantområdet, hvor vi især kører en del i byerne Fredericia, Middelfart, Odense og omegn.

DYGTIGE SAMARBEJDSPARTNERE

Vi har en række trofaste og dygtige samarbejdspartnere, der alle yder et professionelt stykke arbejde i meget høj kvalitet inden for blandt andet VVS, murer- og malerarbejde.

TOTALENTREPRISE

Ved større opgaver varetager vi derfor gerne totalentreprisen, hvor vi sikrer at samarbejdet mellem de øvrige håndværkere fungerer optimalt. Læs mere her.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på snedkerarbejde på 64 46 17 12 eller via vores kontaktformular.