Nybyg & Tilbyg i Middelfart, Fredericia og Odense

​Går du med overvejelser om nybyg eller tilbyg, så kan Ejby Tømrer & Snedkerforretning hjælpe dig. Har du brug for et ekstra børneværelse, drømmer du om en førstesal på parcelhuset eller skal kontoret udvides, er der mange ting, der skal tages stilling til, når det kommer til nybyg og tilbyg.

Læs om det nye Håndværkerfradrag i 2016 her.

UDNYT DINE KVADRATMETER BEDRE MED NYBYG

Vi har udført stort set alle former for nybygning og tilbygning i og omkring Fredericia, Odense og Middelfart. Dette har givet os stor erfaring i, hvad der klæder et hus bedst, hvad der er mest optimalt og hvordan du bedst muligt udnytter dine nye kvadratmeter.

BLIV RÅDGIVET TIL NYBYG & TILBYG

Vi kan hjælpe med alt fra råd og vejledning allerede fra den allerførste skitse og helt frem til det færdige resultat står klar til indflytning.

FOKUS PÅ NYE ENERGIKRAV

Vi holder os løbende opdateret om nye krav og regler inden for byggeri og energibesparelse. Det er naturligvis en viden, vi tager i brug, når vi rådgiver dig om dit byggeprojekt.

Der er ofte mange penge at spare ved at efterisolere i forbindelse med en om- eller tilbygning, og vi har eksempelvis moderniseret mange villaer fra 1970’erne efter nye energikrav.

Bemærk at vi også tilbyder energirenovering og energivejledning.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 64 46 17 12 for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig i dit kommende nybyg- eller tilbygningsprojekt. Ingen opgave er for stor eller for lille for os – og det gælder også nybyg og tilbyg.