Trapper i Middelfart, Fredericia og Odense

​Ejby Tømrer & Snedkerforretning leverer og monterer trapper fra Danmarks bedste producenter, som altid fremstiller individuelt tilpasse trapper i bedste kvalitet. Vi kan også selv fremstille din trappe på vores eget snedkerværksted, hvor kvaliteten og dine specielle ønsker er i højsædet.

En trappe kan sagtens være andet og mere end bare en adgang fra en etage til en anden. En trappe kan være en helstøbt del af din indretning med detaljer, der understreger husets stil.

LAD OS STÅ FOR HOVEDENTREPRISEN

Som fast underleverandør til trappefabrikanterne i Danmark står vi for hovedentreprisen på hele trappeopgaven. Vi måler op, leverer og monterer og sørger ligeledes for at lave trappehul, hvis der er tale om en helt ny trappe – eksempelvis til en ekstra etage.

Vi leverer trapper i mange forskellige typer træ, blandt andet hårdt træ og fyrretræ, og de kan males, lakeres eller overfladebehandles specielt efter dine ønsker.

TRAPPER MED LIGELØB ELLER SVING

En trappe skal naturligvis passe præcist til formålet, og vi kan levere ligeløbstrapper, kvartsvings- og halvsvingstrapper – alt efter hvad der passer din bolig bedst.

Som tømrer og snedkerforretning har vi naturligvis også solid erfaring i at bygge repos til din trappe.

Kontakt os for at høre nærmere om den rette trappeløsning for dig eller for at indhente et uforpligtende tilbud.